70 22 52 12

Vind eller forsvind på internettet 2020   - valget er dit

Det er vigtigt, som ejer eller leder af en virksomhed, at du har indsigt i, om din online tilstedeværelse giver nye relationer et godt, dårligt, eller i værste fald et forkert førstehåndsindtryk af din virksomhed. Desværre er alt for mange danske virksomhedsejere og ledere uvidende på dette område, før de hører foredraget "Vind eller forsvind på internettet". 

For mange virksomhedsejere er en hjemmeside bare et irriterende unde og en udgift. Dette foredrag vil udfordre dette syn på din hjemmeside, gennem viden om hvordan du bruger hjemmesiden som et stærkere konkurrenceparameter for din forretning.

Formålet med foredraget er at give virksomhedsejere viden om, hvordan deres hjemmeside blandt andet kan blive til 3 gratis medarbejdere, der 24 timer i døgnet sørger for salg, service, marketing og positiv branding. Hør hvordan du bruger internettet til Salg, Service og Procesoptimering – så dine konkurrenter ikke løber med alle kunderne
Er du bagud på point allerede, når din virksomhed bliver mødt online af en ny relation? Få svaret på foredraget.
Salgs psykologi og viden om neuro og de processer, der udspiller sig i hjernen ubevidst hos dine potentielle kunder – spiller også en stor rolle i Sørens foredrag. Med metaforen, hvor han sammenligner en bil med en hjemmeside understreger han, at det er vigtigt at have sine grundprincipper, brugeren og virksomheden i centrum på trods af den konstante og hurtige udvikling inden for hjemmesider.

Efter foredraget vil du se helt anderledes på dine forretningsmuligheder via internettet - og vigtigst, du får indsigt i, hvor du gør det rigtig godt, og hvor du kan forbedre din hjemmeside.

Se videoen om foredraget herunder.
​Foredraget tager udgangspunkt i en af vores værdier, at vi ønsker at bidrage med alt den viden vi sidder inde med til danske virksomheder, så de klarer sig bedre i hverdagen. Vi er ikke bange for at fortælle, hvad du skal gøre som virksomhed, for at få rigtig meget ud af din hjemmeside, ligesom vi ikke er begrænset af, at vi skal forsøge at holde kortene til kroppen for at retfærdiggøre vores virksomhed.
På foredraget fortæller Søren Lindhardt om, hvordan du bør betragte din hjemmeside som tre nye medarbejdere – en salgs-, service og informationsmedarbejder, der arbejder for dig 24 timer i døgnet, 365 dage om året
Søren Lindhardt vil blandet andet fortælle om:

Hvordan dine tre ”nye medarbejdere” fremover vil
  • Skaffe dig nye kunder 24 timer i døgnet
  • Sælge mens du sover eller holder fri
  • Give kunderne information og service – så de ser dig som potentiel leverandør
  • Underholde dine kunder – så de kommer igen og igen

Søren Lindhardt 


Søren har turneret hele landet med sine foredrag på både dansk og engelsk, og med ham får du en af de mest erfarne foredragsholdere. Søren har gennem sin opvækst lært at skulle løse arbejdsopgaver på smartere og bæredygtigere måder. En opvækst præget af en far med en enorm skabertrang har ført til, at Søren har haft travlt med at udvikle forretninger og virksomheder. Siden 1986 har Søren Lindhardt været med til at skabe og udvikle 7 virksomheder - heriblandt Onmondo A/S og Lindhardt A/S 
Læs mere om Søren
Vi garanterer dig, at du kommer hjem fuld af nyt gå-på-mod og lyst til at arbejde videre, når Søren Lindhardt har sluppet dig løs. Søren er iværksætter og virksomhedsejer og har de sidste 35 år startet ikke mindre end seks virksomheder, hvoraf tre er solgt for et to-cifret millionbeløb. Det er derfor en succesrig og dynamisk praktiker med fokus på forretning du møder og ikke en teoretiker.
Har du spørgsmål Vind eller forsvind foredraget?
Ring til os på telefon 70 22 52 12 eller skriv til os ved at udfylde denne formular.
Navn:
*
E-mail:
*
Telefon:
*
Besked:
 
Kontakt os
 
Onmondo A/S
Kongevejen 400
DK - 2840 Holte
Telefon: +45 70 22 52 12
CVR: 32 77 56 91
Mail: foredrag@onmondo.com
     
Onmondo A/S | Kongevejen 400 D | 2840 Holte | Tlf.: 70 22 52 12