70 22 52 12

Publikum

Som leder af en virksomhed er det vigtigt at have indsigt i, om virksomhedens online tilstedeværelse giver nye relationer et godt, dårligt, eller i værste fald et forkert førstehåndsindtryk. Desværre er alt for mange danske virksomhedsejere og ledere uvidende på dette område, før de får del i vores viden.

Læs herunder hvad tidligere deltagere udtaler. 
 
"Christel hun er bare helt fantastisk til at holde foredrag" er en af kommentarene fra Charlotte Bang, som er konsulent med speciale i Bevidst Foranding & Kommunikation.

Se videoen og hør hvad Charlotte ellers fortæller om Christels foredrag "Brug Neuromarketing og nå dine kunder".
”Endelig har jeg set lyset ved Sørens tanker om tre medarbejdere og fire indsatsområder som han fotæller om på foredraget "Vind eller forsvind på internettet -valget er dit"- så nu bruger jeg mere tid på min hjemmeside = flere kundehenvendelser - vi er kun lige begyndt, men resultaterne er allerede begyndt at vise sig”
- Jan Stevnsborg | Ejer, www.skilte.nu 
"Jeg troede jeg havde rimelig godt styr på det digitale indtil jeg mødte Søren Lindhardt. Han forstår om nogen anden at sætte sig i kundernes sted, og samle bolden op der hvor de fleste virksomheder fejler. Hvis man er seriøs om sin online tilstedeværelse, så er dette foredrag et must"
- Kristian Skov | Ejer, govideo.dk
"Startede dagen i selskab med EFB netværket og Søren Lindhardt fra Onmondo A/S, der bød på 1,5 time fyldt med brugbar inspiration og spændende indspark. Er i nysgerrige på, hvordan I forbedrer jeres onlinetilstedeværelse, kan det anbefales at tage fat i ham!"

- Jens Christensen | Konsulent, Grafisk trykcenter A/S
"Workshoppen "Dit Digitale Kropssprog" har været til utrolig stor hjælp, og har virkelig været en øjenåbner!
I skolen lærer vi omkring opsætning, farver, gestalt love med mere. Men sammen med Søren har jeg fået en hel ny forståelse på hjemmesider. Dette har derfor givet mig kompetencer til at producere bedre hjemmesider, som virker tiltalende for kunden, ikke blot grafisk men også intuitivt og let tilgængelig for kunden. Jeg føler jeg har fået mere ud af den korte tid sammen med Søren, end jeg har fået på min uddannelse som multimedie designer"

- Daniel Gordon Jørgensen | Multimedie designer
"Jeg havde fornøjelsen af at opleve Sørens foredrag: Vind eller forsvind på internettet. Søren er en super dygtig foredragsholder, som jeg varmt kan anbefale andre iværksættere - nye såvel som erfarne. Du vil uden tvivl få værktøjer med hjem, som du kan implementere i din dagligdag og efterfølgende aflæse i din virksomheds succes!”
- Lisa Schønnemann | Ejer, dogswim.dk
"Jeg hørte Onmondo's foredrag i Varde Warwith Rotary Klub og fik et helt nyt syn på brugen af hjemmeside i min virksomhed.
 
Før foredraget var min opfattelse, at en hjemmeside var ”Nice to have – nu er det ”Need to have”. På foredraget fik jeg "den røde tråd, som gør forskellen" – så jeg får overblik over, hvad det kræver at udnytte internettet i min butik.
 
Der er mange ting i foredraget, som du kan sammenligne med hverdagen, eksempelvis ved jeg jo godt, at min butik skal være pæn og ryddet (professionelt indtryk), at varerne skal stå de rigtige steder (logisk) og mine kunder aldrig er i tvivl om, at de landet i en brillebutik (tryghed), hvor de finder dame- og herrebriller med mere. Jeg havde bare ikke før – haft samme overblik og viden om en hjemmeside.
 
Jeg synes Onmondo's foredrag ”Vind eller forsvind på internettet - valget er dit” er et godt og vigtig input til danske virksomheder, specielt fordi det giver dig et helt nyt syn på hvad er vigtigst, hvad du gør forkert og hvad der er optimalt.
 
Sjovt nok, så er jeg også blevet meget bevist om min egen adfærd, når jeg ser på andre hjemmesider efter foredraget!
 
Onmondo får dig til at tænke anderledes i en tid, hvor vi skal tænke nyt, så jeg vil varmt anbefale dig, at arrangerer dette foredrag for andre eller høre det, når du får chancen.
 Jeg er ikke i tvivl om, hvor jeg vil starte, når vi skal videre med internettet, efter dette foredrag."

- Jesper Hestbech Hansen | Partner, Louis Nielsen, Varde
Michael Klemmensen fra Logodan A/S fortæller om hans oplevelse af foredrag "Dit digitale kropsprog" og om hvordan din virksomheds hjemmeside bliver en vigtig del af din forretning.
"Jeg hørte Søren Lindhardt fra Onmondo A/S ved et foredrag i Værløse hos Dana og fik en AHA-oplevelse. Endelig en person, som kunne sætte mig ind i hvordan jeg burde gøre på min hjemmeside – og så på et sprog som jeg forstår.

Søren Lindhardt var ikke bange for at provokere os alle sammen på workshoppen. En efter en, fik flere af os meldt os til at komme på podiet og få en evaluering af vores nuværende hjemmeside. Første spørgsmål vi alle sammen gik hjem med, var: ”Er dette en virksomhed, som signalerer du må ringe til den?” Hvorfor gemme telefonnummeret, når jeg faktisk kun har læserens opmærksomhed i ganske få sekunder eller minutter?
Det næste var den manglende Call-to-action (hvad vil jeg godt have kunden til at gøre, når de endelig er landet på min hjemmeside?).

Jeg tog hurtigt beslutningen, og tog i mod Onmondo's tilbud om en times gratis rådgivning efter foredraget. Vil du have en ny og inspirerende forståelse for, hvor stort dit potentiale på internettet er, så vil jeg anbefale dig at deltage på et foredrag med Søren Lindhardt fra Onmondo A/S"


- Carsten Wendt | Indehaver af tre virksomheder
Har du spørgsmål?
Ring til os på telefon 70 22 52 12 eller skriv til os ved at udfylde denne formular.
Navn:
*
E-mail:
*
Telefon:
*
Besked:
 
Kontakt os
 
Onmondo A/S
Kongevejen 400
DK - 2840 Holte
Telefon: +45 70 22 52 12
CVR: 32 77 56 91
Mail: foredrag@onmondo.com
     
Onmondo A/S | Kongevejen 400 D | 2840 Holte | Tlf.: 70 22 52 12