70 22 52 12
I forbindelse med Dansk Industris samarbejde med Business Bornholm, havde jeg fået til opgave at finde en taler til vores Regionsmøde på Bornholm. Valget faldt på Søren Lindhardt, og efterfølgende har jeg fået overvældende meget positiv respons på foredraget. Mine varmeste anbefalinger går til Søren og Onmondo.

Kristian Yde Halse, Konsulent, DI
Søren var direkte, kontant, og hård, men hjertelig. ’Vind eller forsvind på internettet’ er et vigtigt input for alle virksomheder i Danmark. Så jeg vil anbefale dig at arrangere et foredrag for dine kunder, hvis du får muligheden.

Vibeke Vesta, Marketingschef, Sydfyns Elforsyning
Vi valgte at udvide arrangementet ved at invitere vores søsterforeninger med til dette arrangement. Deltagerne har efterfølgende meldt tilbage, at de var positivt overrasket over, hvor meget de har fået med hjem efter dette arrangement.

Kasper Deruginsky, Round Table, Hillerød

Mød din foredragsholder

Søren Lindhardt #DitDigitaleKropssprog 


Søren har turneret hele landet med sine foredrag på både dansk og engelsk, og med ham får du en af de mest erfarne foredragsholdere. Søren har gennem sin opvækst lært at skulle løse arbejdsopgaver på smartere og bæredygtigere måder. En opvækst præget af en far med en enorm skabertrang har ført til, at Søren har haft travlt med at udvikle forretninger og virksomheder. Siden 1986 har Søren Lindhardt været med til at skabe og udvikle 7 virksomheder - heriblandt Onmondo A/S og Lindhardt A/S 
Læs mere om Søren

Christel Glavind Lindhardt


Christel er en powerful og skarp foredragsholder, der stiller sig kritisk overfor, hvordan virksomheder opfører sig på nettet og kommer med konstruktive indgangsvinkler på, hvad der fungerer bedre. Deltagere kan forvente et foredrag der giver en indsigt i, hvordan virksomheder bedre konverterer kunder via deres online kanaler.
cl@onmondo.com
22 74 43 99
Mød Christel på LinkedIn

Maria Irene


Maria Irene er cand.mag. i Sprogpsykologi og har arbejdet med tekst og kommunikation hele sin karriere. Hun giver foredragsdeltagerne indsigt i virksomhedskommunikation, neurolingvistik og do's and dont's i den sproglige verden. Få et interessant foredrag om, hvordan du skaber relationer - og ikke mindst salg - med din kommunikation.
mir@onmondo.com
28 88 52 16
Mød Maria på LinkedIn
Kontakt os
 
Onmondo A/S
Kongevejen 400
DK - 2840 Holte
Telefon: +45 70 22 52 12
CVR: 32 77 56 91
Mail: foredrag@onmondo.com
     
Onmondo A/S | Kongevejen 400 D | 2840 Holte | Tlf.: 70 22 52 12