70 22 52 12
Foredraget og workshoppen matcher præcis det vi godt vil give videre til medlemmer af vores netværksgrupper i W.I.N., så jeg vil gerne anbefale foredraget til alle, som har netværksgrupper og som søger et foredrag/workshop, som gør en forskel og hvor du får tryghed for, at deltagerne får en masse viden og inspiration.

Bo Sachmann, Projektchef, Arbejdernes Landsbank
Vi valgte at udvide arrangementet ved at invitere vores søsterforeninger med til dette arrangement. Deltagerne har efterfølgende meldt tilbage, at de var positivt overrasket over, hvor meget de har fået med hjem efter dette arrangement.

Kasper Deruginsky, Round Table, Hillerød
Søren var direkte, kontant, og hård, men hjertelig. ’Vind eller forsvind på internettet’ er et vigtigt input for alle virksomheder i Danmark. Så jeg vil anbefale dig at arrangere et foredrag for dine kunder, hvis du får muligheden.

Vibeke Vesta, Marketingschef, Sydfyns Elforsyning

Om Onmondos foredrag

- Foredrag som gør en forskel for din forretning 

Onmondo tilbyder informative og tidssvarende foredrag/workshops til foredragsarrangører, foreninger og virksomheder.

Foredragene henvender sig til alle virksomheder, foreninger, kunder og medlemmer, som gerne vil vide, hvordan deres online platforme hjælper dem med at fastholde eksisterende kunder og tiltrække nye kunder. Deltagerne på foredraget og workshoppen får indsigt i, hvordan de optimerer salg og kommunikation og konverterer besøgende til kunder. 

Langt de fleste potentielle kunder researcher dig online, inden de beslutter sig for, om de vil handle med dig. Finder kunden det, han leder efter? Hvilket indtryk får kunden af din virksomhed? Er det nemt for kunden at handle eller komme i kontakt med din virksomhed? Du har faktisk kun 3-5 sekunder til at vinde kundens fortrolighed.

Teamet hos Onmondo har specialiseret sig i neuro på hver deres fokusområde, og du får derfor relevant viden om neuro på alle foredragene.
 

Neuro-viden som gør en forskel for din forretning


Neuro handler om, hvordan vores hjerner er kodet, helt tilbage fra vi var stenaldermennesker. Med viden fra neuro lærer du, hvordan du gennem undervidst kommunikation og processer kan frembringe en bestemt handling hos dine potentielle kunder. 

Du lærer, hvordan du aktiverer dine kunders venstre og højre hjernehalvdel og deres limbiske system gennem din hjemmeside, design, navigation og kommunikation. 

Værdiskabende foredrag for dine relationer 


Mange af vores foredragsarrangører har stor succes med at invitere deres kunder + en gæst. Det er en meget effektiv måde at skaffe nye kunder på for en virksomhed/organisation, fordi gæsterne selv tager initiativet til at møde din virksomhed.
Læs hvad tidligere arrangører siger her
Hos Onmondo arbejder vi ud fra devisen: Jo mere du gi'r, jo mere får du. Sørger I for, at jeres kunder får adgang til værdiskabende viden, styrker det ikke alene jeres forhold til kunden: Det vil også åbne døren for nye kunder.

Vil du give dine kunder eller medlemmer noget ekstra, så kontakt Onmondo for at høre mere om vores forskllige foredrag på telefon 70 22 52 12.

 

Se vores foredrag herunder

Har du spørgsmål?
Ring til os på telefon 70 22 52 12 eller skriv til os ved at udfylde denne formular.
Navn:
*
E-mail:
*
Telefon:
*
Besked:
 
Kontakt os
 
Onmondo A/S
Kongevejen 400
DK - 2840 Holte
Telefon: +45 70 22 52 12
CVR: 32 77 56 91
Mail: foredrag@onmondo.com
     
Onmondo A/S | Kongevejen 400 D | 2840 Holte | Tlf.: 70 22 52 12