70 22 52 12
Foredraget og workshoppen matcher præcis det vi godt vil give videre til medlemmer af vores netværksgrupper i W.I.N., så jeg vil gerne anbefale foredraget til alle, som har netværksgrupper og som søger et foredrag/workshop, som gør en forskel og hvor du får tryghed for, at deltagerne får en masse viden og inspiration.

Bo Sachmann, Projektchef, Arbejdernes Landsbank
Vi valgte at udvide arrangementet ved at invitere vores søsterforeninger med til dette arrangement. Deltagerne har efterfølgende meldt tilbage, at de var positivt overrasket over, hvor meget de har fået med hjem efter dette arrangement.

Kasper Deruginsky, Round Table, Hillerød
Søren var direkte, kontant, og hård, men hjertelig. ’Vind eller forsvind på internettet’ er et vigtigt input for alle virksomheder i Danmark. Så jeg vil anbefale dig at arrangere et foredrag for dine kunder, hvis du får muligheden.

Vibeke Vesta, Marketingschef, Sydfyns Elforsyning

Book et foredrag

Marialucia Larsen

Marialucia sidder til dagligt og arbejder med Onmondo's foredragskanal og er ansvarlig for at arrangere alle vores foredrag. I samarbejde med dig står hun for alt det praktiske i forbindelse med at arrangere et foredrag, herunder markedsførings materialer.

Vil du gerne booke et foredrag, så kontakt hende direkte på nedenstående oplysninger eller udfyld kontaktformuleran nederst på siden. 
ml@onmondo.com
20 63 44 45
Mød Marialucia på LinkedIn
Udfyld formularen og book et foredrag
Vi kontakter dig hurtigst muligt og aftaler nærmere omkring foredraget.
Navn:
*
E-mail:
*
Telefon:
*
Virksomhed:
*
CVR:
*
Tidspunkt:
*
Besked:
 
Kontakt os
 
Onmondo A/S
Kongevejen 400
DK - 2840 Holte
Telefon: +45 70 22 52 12
CVR: 32 77 56 91
Mail: foredrag@onmondo.com
     
Onmondo A/S | Kongevejen 400 D | 2840 Holte | Tlf.: 70 22 52 12