70 22 52 12

Arrangør

Det er nemt at være arrangør i samarbejde med os, da vi hjælper med markedsførringen af arrangementet. Du læser herunder hvad tidligere arrangøre har fået ud af at arrangere et foredrag sammen med os. 
"Christel har holdt flere oplæg for Google Succes Online, og hendes seneste bidrag om "Neuromarketing" til vores Digitale Festival var som altid spot on. Kursisterne var ligeså enormt tilfredse, og gik hjem med værdifuld indsigt og viden om alt fra søgemaskineoptimering til hjemmesidedesign set med neuromarketing-briller på. Jeg vil til enhver en tid anbefale Onmondo's dygtige digitale eksperter."

- Hannah Plaschke | Project Manager, Google Succes Online 
Det har på alle måder været en fornøjelse at samarbejde med Onmondo omkring afholdelse af foredraget ’Dit Digitale Kropssprog’ hos Væksthus Hovedstadsregionen for iværksættere med flere. Søren Lindhardt er en levende og engagerende foredragsholder, der beriger tilhørende med sin faglighed og skaber motivation for forandring.
Jeg fik mange positive tilbagemelding fra deltagerne og flere af dem udtrykte inspiration til at rette op på deres hjemmesider øjeblikkeligt. Så det var jo absolut en succes.

- Robert Kirstejn Schmidt | Iværksætterkonsulent, Væksthus Hovedstadsregionen
"Vi havde en fantastisk dag.
Søren fortalte så godt, og var meget nærværende. Det med han havde eksempler med fra mine kunders hjemmesider var rigtig godt. Og det blev gjort på en måde, så ingen følte sig trådt på. Jeg har fået så mange positive tilbagemeldinger.
De var vilde med foredraget Det Digitale Kropssprog."

- Hanne Elsner | Direktør, Fuglebjerg Kistefabrik
”Vi har i flere år samarbejdet med Onmondo A/S omkring faglige foredrag til vores virksomheder, og vores oplevelse er ganske enkelt super. Vi har aldrig haft nogle misforståelser imellem os, og vi sætter stor pris på, at vi kan planlægge vores arrangementer så mange måneder frem. Det er en stor hjælp for os, at Onmondo hjælper med materialer til både hjemmeside og invitationer, og jeg tager gerne imod deres kreative ideer til markedsføring af arrangementerne. Vigtigst af alt har vi kun oplevet, at vores deltagere er yderst tilfredse med Søren Lindhardts foredrag.”
- Tatiana Lindersgaard | Marketingkonsulent, Slagelse Erhvervscenter A/S
"I forbindelse med Dansk Industris samarbejde med Business Bornholm, havde jeg fået til opgave at finde en taler til vores Regionsmøde på Bornholm. Valget faldt på Søren Lindhardt, og efterfølgende har jeg fået overvældende meget positiv respons på foredraget. Mine varmeste anbefalinger går til Søren og Onmondo."
- Kristian Yde Halse | Konsulent, DI
I efteråret 2018 havde vi fornøjelsen af, at have besøg af Søren Lindhardt og Maria Irene Rosengren fra Onmondo til en workshop om virksomheders digitale kropssprog og foredraget om hjemmesidetekster, der virker. Hele forløbet med Onmondo har været professionelt håndteret fra indledende kontakt til afslutning. Vi har været meget tilfredse med indholdet af de to arrangementer og muligheden for sparring omkring markedsføringsmateriale samt den opfølgning, der har været.

- Stine Brostrøm | Ringsted Erhverv
"Foredraget og workshoppen matcher præcis det vi godt vil give videre til medlemmer af vores netværksgrupper i W.I.N., så jeg vil gerne anbefale foredraget til alle, som har netværksgrupper og som søger et foredrag/workshop, som gør en forskel og hvor du får tryghed for, at deltagerne får en masse viden og inspiration."
- Bo Sachmann | Projektchef, Arbejdernes Landsbank
"Igen et vellykket arrangement, med glade medlemmer, som fik en masse inspiration og ’pisk’ i forbindelse med deres hjemmesider. Jeg er sikker på, at det skabte motivation og inspiration, at se og høre, hvilke muligheder internettet rummer for vores medlemmer. Jeg vil anbefale dig at arrangere foredraget/workshoppen, hvis du får muligheden. Vi har nu gjort det to gange med succes."
- Vordingborg Alliancens Erhvervsnetværk
"Vi valgte at udvide arrangementet ved at invitere vores søsterforeninger med til dette arrangement. Deltagerne har efterfølgende meldt tilbage, at de var positivt overrasket over, hvor meget de har fået med hjem efter dette arrangement."
- Kasper Deruginsky | Round Table, Hillerød
"Søren Lindhardt var direkte, kontant, og hård, men hjertelig. Foredraget ’Vind eller forsvind’ er et vigtigt input for alle virksomheder i Danmark. Så jeg vil anbefale dig at arrangere et foredrag for dine kunder, hvis du får muligheden."
Vibeke Vesta | Marketingschef, Sydfyns Elforsyning
Har du spørgsmål?
Ring til os på telefon 70 22 52 12 eller skriv til os ved at udfylde denne formular.
Navn:
*
E-mail:
*
Telefon:
*
Besked:
 
Kontakt os
 
Onmondo A/S
Kongevejen 400
DK - 2840 Holte
Telefon: +45 70 22 52 12
CVR: 32 77 56 91
Mail: foredrag@onmondo.com
     
Onmondo A/S | Kongevejen 400 D | 2840 Holte | Tlf.: 70 22 52 12