70 22 52 12

Alt du skal vide om hjemmesidetekster

Vil du også være skarpere til at formidle det, du har på hjerte? Og vil du være endnu bedre til at få dit budskab klart og præcist ud til dine kunder på nettet?


På foredraget får du ny inspiration til at skrive de gode tekster, der er relevante for din målgruppe, og som skaber de bedste forudsætninger for at blive fundet på Google.

Du får fornyet energi og blod på tanden til at gå hjem og opgradere din indsats, og du får nemme metoder til at søgemaskineoptimere dit indhold, så det rent faktisk bliver fundet på nettet.
 

Du får inspiration til

  • Hvordan du kommunikerer til din målgruppe gennem din virksomheds største udbytter
  • Hvordan du finder det gode og relevante søgeord
  • Hvordan du opbygger en SEO-tekst
  • Hvorfor den samme tekst ikke virker på forskellige medier
  • Hvordan du bruger sproget til aktivt at opfordre til handling

Bruger du tid og penge på hjemmesidetekser, som ikke giver dig mere forretning?


Fakta er, at du handler kun med en virksomhed, hvis du føler dig tryg. Derfor lærer du hvordan du gennem det skrevne sprog kommunikerer til dine kunder på din hjemmeside, så de føler sig trygge. Det er blandt andet med teknikker, der får din kunde til at føle sig i centrum og viden om neuro - altså hvordan din kunders hjerner opfatter og reagerer ubevidst på din skrevne kommunikation. 

Viden om neuro er vigtig for din forretning, fordi mennesket reagerer ud fra følelser. Derfor kan du påvirke din hjemmesidebesøgendes handlinger ved at skabe en følelse gennem dine tekster. 

Maria Irene


Maria Irene er cand.mag. i Sprogpsykologi og har arbejdet med tekst og kommunikation hele sin karriere. Hun giver foredragsdeltagerne indsigt i virksomhedskommunikation, neurolingvistik og do's and dont's i den sproglige verden. Få et interessant foredrag om, hvordan du skaber relationer - og ikke mindst salg - med din kommunikation.
Har du spørgsmål til tekstforedrag og kurser?
Ring til os på telefon 70 22 52 12 eller skriv til os ved at udfylde denne formular.
Navn:
*
E-mail:
*
Telefon:
*
Besked:
 
Kontakt os
 
Onmondo A/S
Kongevejen 400
DK - 2840 Holte
Telefon: +45 70 22 52 12
CVR: 32 77 56 91
Mail: foredrag@onmondo.com
     
Onmondo A/S | Kongevejen 400 D | 2840 Holte | Tlf.: 70 22 52 12